Hopp til innholdet

Pris for nynorskkurs

Kontakt oss idag for gode tilbud som bare gjelder en begrenset periode. Vi har kvantumsrabatt ved bestilling av flere kurs.

Alle våre tilbud

Se våre kampanjer her

Norskkurs for alle får du hos oss i Dialekt Xperten. Vi tilbyr alle type kurs og med varierende intensitet. Enten du ønsker intensivkurs eller kurs som varer litt lenger. Les her om alle våre tilbud og kampanjer.

Kostnad for dialektkurs og bokmålskurs kan du se her. Generelt varierer prisene etter lengden på kursene og intensiteten. Hvorfor ikke bestille flere kurs så du kan benytte deg av vår kvantumsrabatt? Vi har alt du trenger for å lære norsk eller bli flinkere i norsk. Alle våre kurs er godkjente og veldig populære blant brukere.

Tar du kontakt nå får du vite mer om våre kurs og hvordan du kan tjene penger på å bestille flere kurs samtidig. Mange har fått jobb etter å ha tatt våre kurs og det kan du også. Du får god oppfølging og hjelp underveis.  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Bare fornøyde kunder

  Norsk som fremmedspråk

  Chris Nynorsk kurs

  Veldig bra kurs og tok flere da jeg hadde blitt ferdig med første kurs. Masse hjelp og masse du kan lære på kort tid. Veldig fornøyd. Kan anbefale til alle.

  Myryam Bokmål kurs

  Var lett å komme i gang og forstå kurset. Ble så fornøyd at jeg tok flere kurs om dialekter. Veldig bra med intensive kurs og.

  Embrik Dialekt kurs

  Måtte friske opp for skulle undervise selv. Enkelt å komme i gang, rimelige priser og alt gikk veldig lett. Tok fler kurs etterpå.

   Bare godkjente kurs

   Lang erfaring

   Norsk som fremmedspråk får du her hos oss som flere kurs. Velg det tempoet som passer for deg. Alt er selvsagt oversatt til engelsk så du kan begynne kurset på egen hånd. Rimelige priser og gode resultater. Vi har lang erfaring i å hjelpe våre kunder til å bli flinkere i norsk. Ta kontakt nå.

   Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.