Hopp til innholdet

Dialekt Xperten

Om oss

Dialekt Xperten

Norskkurs både innen dialektlære, bokmål og nynorsk får du hos oss i Dialekt Experten. Vi har alt du trenger for å bli enda flinkere i norsk. Se våre kampanjer nå og ta kontakt for tilbud.

Dialekt Xperten er din totalleverandør for norskkurs. Både for deg som snakker norsk allerede og for deg som akkurat skal til å starte. Med våre kampanjer har du råd til å kaste deg uti det med en gang. Alt materiell er også på engelsk så du kan sette i gang uten å kunne noe norsk. Med våre kurs blir du bedre.

Gratis introduksjonskurs

Kontakt oss for kampanjetilbud

Vi har kampanje for en begrenset periode så ta kontakt i dag for våre tilbud.

Norskkurs  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Om oss

  Norsk for flyktninger og andre norskkurs får du hos Dialekt Experten. Vi har alle type kurs i norsk, både som intensive kurs og som lengre kurs. Bygg på med moduler og ikke glem at vi tilbyr kvantumsrabatt om du bestiller flere kurs samtidig. Veldig mange av våre kunder bestiller flere kurs og er veldig fornøyde med hvordan kursene er lagt opp og progresjonen de gjør. Alle kurs er godkjente og du vil få god oppfølging når du tar kurs hos oss. Kontakt for kampanjetilbud.

  Dialekt Xperten

  Lett forståelige kurs

  Dialektkurs og alle andre type kurs i norsk så du kan bli best i klassen. Ikke utsett å bli bedre i norsk nå, det er både praktisk og morsomt. Enkle videoer og bilder hjelper deg å finne frem, alt står også på engelsk. Bare ekte dialoger mellom mennesker som snakker flytende norsk. Opplev Norges mange dialekter og forstå nok til at du kan snakke med alle og lære enda mer.

  Dialekt xperten
  Dialekt xperten
  Dialekt xperten

  Om oss

  Alle kurs er godkjente

  Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.