Hopp til innholdet

Norsk som fremmedspråk

Lær norsk med Dialekt Xperten

Norsk som fremmedspråk

Når du tar norsk som andrespråk vil du få bedre norskforståelse. Gjør det hos Dialekt Xperten og du vil få god oppfølging og støtte. Alle kurs er enkle og morsomme å følge så hva venter du på?

Lær norsk med Dialekt Xperten. Vi kan norsk og tilbyr både innføringskurs, kurs for viderekommende og avanserte kurs. Dessuten kan du ta ulike dialektkurs og kurs for nynorsk så du blir skikkelig flink til alt. Bare realistiske samtaler og mye nyttig informasjon.

Lesing og skriving på norsk er ikke alltid like lett, verken på bokmål eller på nynorsk. Dialekt Xperten hjelper deg i gang.

Gratis introduksjonskurs

Norsk som fremmedspråk

Pris for norsk som fremmedspråk varierer etter hvor stort kurs du tar. Du kan også ta ekstra kurs om dialekter og nynorsk. Dess flere kurs du tar, dess billigere blir hvert enkelt kurs. Dialekt Xperten gjør at du kommer i gang og unngår å kjede deg i hjel eller gi opp med en gang. Kom til oss så får du fullført hvert kurs du starter med.

Norskkurs  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Kontakt for gode tilbud

  Tilbud med kort varighet og store rabatter kan hjelpe deg godt i gang med norsk. Benytt deg av muligheten nå så lenge det varer før tilbudet forsvinner. Norsk må ikke være verken vanskelig eller kjedelig om du tar kursene hos oss. Ring for flere tilbud.

  Norsk som fremmedspråk

  Best på norsk

  Mange års erfaring og bare sertifiserte kurs gjør at du bør ta alle kursene dine hos oss. Ring oss nå.

  Du kan være helt sikker på at du får riktig undervisning og svært tett oppfølging hos Dialekt Xperten.

  Vi er gode på norsk også fordi vi lytter til brukerne våre. At vi tar imot kritikk og reviderer kursene når den kommer. Dermed er du sikker på at du får det beste når du kommer til oss for å lære.

  Lær norsk med oss og opplev våre gode tilbud og gode oppfølging. Ta kontakt nå.

  Dialekt xperten
  Dialekt xperten
  Dialekt xperten

  Godt fornøyde kunder

  Godt omdømme

  Ralph Norsk for nybegynnere

  Bra kurs og startet med en gang og god oppfølging og hjelp fra alle. De jeg gikk sammen med likte også kurset, nå er jeg kommet til avansert norsk kurs.

  Selma Dialekter

  Jeg er svensk og det er ikke så lett å forstå nordnorsk. Derfor tok jeg dette kurset og det var til stor hjelp så kan bare anbefale det til alle.

  Reman Nynorsk

  Synes ikke nynorsk var lett på skolen og nå skal jeg jobbe i nord så bestemte meg for å ta et kurs før jeg dro. Veldig godt fornøyd, anbefales deg.

   Lær norsk

   Alle kurs er sertifiserte

   Dialekt Xperten hjelper deg å lære norsk og bli bedre på dialekter og nynorsk. Benytt deg av gode tilbud nå.

   Alle våre kurs er godkjente og lette å følge. Bilder og videoer av mennesker som snakker sammen om dagligdagse ting.

   Norsk som fremmedspråk trenger ikke være vanskelig. Alle våre kurs er godkjente og enkle å følge. Bare vanlige samtaler og språk som er likt det du vil høre i Norge. Med videoer og bilder blir undervisningen enda enklere og morsommere å følge. Kontakt oss for våre gode tilbud nå.

   Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.