Hopp til innholdet

Kurs i nynorsk og dialekter

Norsk sidemål eller nynorsk

Kurs i nynorsk

Lesing og skriving på norsk kan være en utfordring som nybegynner. La oss hjelpe deg når du skal bli god i norsk. Våre kurs er enkle å forstå med gode illustrasjoner i form av bilder og videoer.

Norsk sidemål eller nynorsk er ett av to målformer som sammen med bokmål utgjør norsk. Når du ser på tv vil du se at mye er oversatt kun til nynorsk. Nynorsk er en sammenstilling av ulike dialekter så det er ikke et språk.

Statsspråk eller offisielle språk har Norge to av, norsk og samisk. Det meste vil du imidlertid kun finne på norsk.

Gratis introduksjon

Kurs i nynorsk

Kostnad for nynorskkurs varierer etter lengden på kurset og antall timer totalt. Kontakt oss for gode tilbud i dag så du raskt kan begynne på ditt første kurs. Fordelen med nynorsk er at selv om det ikke er et språk som noen snakker, så er det en sammenblanding mellom ulike dialekter. Dermed blir det og lettere å forstå mennesker som har dialekter fra hele landet.

Norskkurs  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Besøk oss innen 48 timer

  Vi tilbyr gratis introduksjonskurs når du kjøper ditt første kurs. Benytt deg av tilbudet vårt nå så lenge det varer. Husk at vi også tilbyr kvantumsrabatt hvis du bestiller flere kurs samtidig. Hos oss får du god oppfølging fra dag 1 så lær med oss.

  Kurs i nynorsk

  Bare godkjente kurs

  Hos oss finner du dedikerte folk som er opptatt av at du skal lære mest mulig. Kontakt oss i dag.

  La oss lære deg alt du trenger om norsk og ulike dialekter sammen med oss. Vi hjelper deg med alle spørsmål.

  Vi har lang erfaring og mange fornøyde kunder. Vis trekker oss langt så du skal bli fornøyd og lære mest mulig av våre kurs. Kom også med innspill og tilbakemeldinger så blir vi enda flinkere. Velkommen for gode tilbud med mer.

  Norsk sidemål eller nynorsk er en viktig del av norsk språkhistorie. La det bli en artig opplevelse.

  Dialekt xperten
  Dialekt xperten
  Dialekt xperten

  Våre kunder blir fornøyde

  Nynorsk og bokmål og kundeomtaler

  Heinrich Nynorsk

  Kjempe enkel innføring i nynorsk und dialekter og alt var kjempe enkelt å forstå og alt det der. Kan anbefale kurset til alle som vil bli flinke i nynorsk raskt.

  Emelie Dialekter

  Kan bare anbefale dette. Jeg strøk i nynorsk på skolen så disse kursene var veldig nyttige for meg. Stod også med glans etterpå, da jeg tok nynorsk som privatist igjen.

  José Norsk

  Hadde mange kurs med både norsk og dialekter og alt. Var vanskelig men fikk god hjelp og alle var veldig hjelpsomme så kan anbefale til alle som vil bli bedre i norsk.

   Norsk sidemål eller nynorsk

   Bare sertifiserte kurs

   Dialekt Xperten hjelper deg å lære norske dialekter og nynorsk. Kom til oss når du vil bli god i norsk.

   Alle våre kurs er godkjente så bruk de når du skal søke jobb, bare vil bli flinkere eller bare vil friske opp.

   Kurs i nynorsk får du hos oss. Det trenger ikke være kjedelig eller vanskelig med vår tilnærming og filosofi. Alle kurs er godt forklarte og har egne videoer og bildetekster. Hør ulike dialekter og hvordan folk snakker med hverandre over alt i Norge. Ikke nøl med å ta kontakt.

   Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.