Hopp til innholdet

Dialektkurs hos Dialekt Xperten

Norske dialekter med Dialekt Xperten

Dialektkurs

Å forstå dialekt er ikke alltid like enkelt, og norsk har nok av dialekter. Generelt regner vi med fire hoveddialekter og Dialekt Xperten har innføringen du trenger i samtlige. Start i dag og benytt deg av gode tilbud.

Norske dialekter er det ikke få av. Få oversikten med Dialekt Xperten. Vi gir deg enkle og forståelige innføringer uansett hvilket norsknivå du er på. I Norge er det lurt å lære mer om dialekter så du enklere kan snakke med alle.

Kostnad for dialektkurs varierer så snakk med Dialekt Xperten nå. Vi tilbyr ulike kurs i ulike prisklasser for ditt behov.

Gratis innføringskurs

Dialektkurs på alle nivåer

Lesing og skriving får du lettere til når du tar kurs hos Dialekt Xperten. Vi tilpasser kursene etter ditt behov og dine evner. Enten du ønsker intensiv kurs eller mer langvarige løsninger. Ta kontakt for våre kostnadsbevisste kurs og moduler. Starter du nå vil du være nærmere et feilfritt norsk raskere. Du får god oppfølging og raskt hjelp hvis det er noe du trenger.

Norskkurs  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Ta kontakt innen 48 timer

  Ta kontakt nå for gode tilbud og kampanjer. Vi har alltid ekstra rabatter for trofaste kunder så ikke gå glipp av muligheten til å gjøre et kupp. Ring eller mail oss så tar vi kontakt med deg innen to arbeidsdager. Vi snakker selvsagt engelsk.

  Dialektkurs hos Dialekt Xperten

  Best på norsk

  God service og effektive kurs bidrar til at du kan lære deg norsk, eller bli flinkere på veldig kort tid.

  Vi tror på å sette kunden i fokus og gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd.

  Dialekt Xperten har jobbet lenge med å utvikle de beste kursene i norsk. Bare vanlige samtaler mellom mennesker som er flytende i norsk så du venner deg til daglig tale med en gang. Videoer og bilder hjelper deg å bli bedre.

  Dialekt Xperten har tilbudt kurs i norske dialekter i en årrekke. Bli flink i norsk nå.

  Dialekt xperten
  Dialekt xperten
  Dialekt xperten

  Fornøyde kunder

  Norske dialekter med Dialekt Xperten

  Piotr Dialekt

  Fant et bra kurs her og alt gikk bra. Lærte mye og fikk hjelp med en gang hvis jeg trengte hjelp. Kan anbefale til alle som trenger det, bra kurs.

  Helmut Introduksjonskurs

  Fikk veldig bra kurs og lett å forstå alt og sånt. Bra at man kan ta det i sitt eget tempo. Har startet på neste kurs med en gang, supert.

  Soheila Dialekt for viderekomne

  Har tatt mange kurs med disse folka og dette er det siste kurset jeg har tatt. Endelig er norsk blitt artig så kjempebra opplegg og sånt. Kan godt anbefales alle.

   Nynorsk og norske dialekter

   Bare godkjente kurs

   Dialekt Xperten hjelper deg med alt av norskkurs fra nybegynner til avansert dialektlære. Start å lære norsk eller bli flinkere.

   Alle våre kurs er godkjente og du kan bruke sertifikatet du oppnår ved bestått kurs til å søke jobber med mer.

   Dialektkurs får du hos Dialekt Xperten. Vi er din totalleverandør av alt du kommer til å trenge av norskkurs. All informasjon er også på engelsk så du enkelt kan starte med en gang å lære norsk. Ikke glem at vi gir ekstra rabatt hvis du bestiller flere kurs samtidig.

   Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.